راه اندازی بیمارستان محلی شهر قورچی باشی در سند درمان 1404

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین از راه اندازی بیمارستان محلی شهر قورچی باشی در سند درمان 1404 خبر داد.
راه اندازی بیمارستان محلی شهر قورچی باشی در سند درمان 1404

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست این دانشکده در نسشت بررسی مشکلات حوزه بهداشت درمان بخش کمره از راه اندازی بیمارستان محلی شهر قورچی باشی در سند درمان 1404 خبر داد و گفت: در 6 ماه آینده چارت سازمانی این بیمارستان از طرف وزارت بهداشت به شهرستان ابلاغ خواهد شد تا بتوان یک واحد درمانی شبانه روزی را در این بخش که از اهمیت بالایی برخوردار است را راه اندازی کنیم.

دکتر جواد جواهری در ادامه با اشاره به انجام پروژهای متعدد بهداشتی ، درمانی در زمان اجرای طرح تحول سلامت گفت: با اجرای شدن طرح تحول سلامت و مستقل شدن دانشکده علوم پزشکی خمین در طول سه سال این شهرستان در زمینه خدمات بهداشتی درمانی شاهد پیشرفت و تحول بزرگی بوده که در همین راستا رضایتمندی مردم را در بر داشته است.

در ادامه این نشست نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی عملکرد وزارت بهداشت را در سطح کشور، استان و شهرستان مطلوب و رضایت بخش ارزیابی کرد و گفت : دستاوردهای حوزه بهداشت و درمان پتانسیل خوبی برای برگزاری جشن های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب در خمین محسوب می شود.

محمد ابراهیم رضایی در ادامه انعکاس و معرفی فعالیت های انجام شده در زمان بعد از انقلاب به مردم را یکی از مهمترین برنامه های دستگاه ها ی اجرایی در سالگرد چهل سالگی انقلاب عنوان کرد و افزود: پیش از انقلاب در روستاهای شهرستان خمین هیچ گونه راه ارتباطی و امکانات مناسب بهداشتی وجود نداشت که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی شاهد رشد و پویایی روستاها در تمامی حوزه ها در این ایام هستیم .

وی به  تقویت اتحاد بین مسئولین و مردم اشاره کرد و گفت: هوشیاری مردم ایران و تلاش مسئولین باعث ناامیدی دشمنان نظام شده و دشمنان به دنبال تخریب دستاوردهای انقلاب هستند که باید به این امر توجه ویژه کرد و جلوی هجمه های دشمنان را گرفت.

در ادامه این نشست بخشدار کمره از عملکرد مثبت دانشکده علوم پزشکی شهرستان خمین در این بخش تشکر کرد و گفت: با راه اندازی بیمارستان محلی در شهر قورچی باشی می توان شاهد رضایت مندی بیشتر مردم بخش کمره باشیم.

اسدی تجهیز مراکز بهداشتی درمانی در روستاهای این بخش را از مهمترین انتظارات به حق مردم عنوان کرد و افزود: با تجهیز مراکز بهداشتی در روستاها می توان سلامت مردم را تضمین و نشاط اجتماعی و مهاجرت معکوس و رونق مجدد روستا ها را شاهد باشیم.