رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در پیامی میلاد فرخنده مولی الموحدین علی (ع) و بزرگداشت مقام والای پدر و روز مرد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین متن پیام تبریک دکتر مجتبی دیده دار به این شرح است:

"بسم الله الرحمن الحیم"

حقّ علیٍّ علی هذه الامّة کحقّ الوالد علی ولده.

حقّ علی بر این امّت همچون حقّ پدر است بر فرزندش

پیامبر بزرگ اسلام (ص)

ماه رجب، ماه نزول رحمت الهی و ماه اجابت دعاست و ایزد منان با حکمت بی منتهای خود، میلاد فرخنده یاور همیشگی پیامبر گرامی اسلام (ص)، امام علی (ع) را در این ماه عزیز قرار داده تا محبت خود را در این ماه بر عرشیان و فرشیان تمام نماید.

13 رجب سرآغاز طلوع خورشید زندگی بزرگ مردی است که ولادتش در کعبه و شهادتش در مسجد بود . امام علی(ع) آغازگر امامت و مظهر عدالت و خداپرستی و تربیت یافته در مکتب نبوت است که با سلوک و گفتارو رفتار و منش خویش، دل های تشنه حقیقت را از چشمه لایزال الهی سیراب ساخته است.

اینجانب سالروز ولادت امیر مومنان حضرت علی(ع)، اسوه خردورزان، حامی ستمدیدگان و محرومان و پدر یتیمان و سرچشمه عدالت، حقیقت و امامت که به روز پدر و تجلیل از مقام و منزلت پدران بزرگوار مزین گشته را به عموم آزاد مردان جهان، همشهریان گرامی و همه همکاران عزیز در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

با توجه به شرایط کنونی کشور و خدمت صادقانه کارکنان حوزه سلامت، بر خود لازم می دانم از تمامی همکارانم که در حال خدمت رسانی به بیماران هستند و سعادت شرف یابی و حضور در کنار پدران خود را ندارند، قدردانی کرده و برای این عزیزان و پدران گرامیشان سلامتی و صحت را آرزو نمایم.

امید است با استعانت از خداوند منان، جامعه اسلامی با سرلوحه قرار دادن منش و سیرت زندگانی حضرت علی(ع) و ائمه اطهار(ع) و تحت زعامت مدیریت داهیانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در تمامی مراحل و ابعاد زندگی و در خدمتگزاری به محرومان و مستضعفان موفق و مؤید باشد.