دومین رویداد ملی ایده بازار فرآورده های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی

درباره رویداد

مقدمه

موضوع بهداشت یکی از شاخصه‌های اساسی توسعه کشور است. در این میان محصولات آرایشی، بهداشتی، شوینده و سلولزی با توجه به گستردگی مصرف از یک سو و نقش پررنگ این فراورده‌ها در سلامتی افراد جامعه از سوی دیگر، از اهمیت بالایی برخوردار است.

با توجه به نیاز روزافزون جامعه به این فراورده‌ها، نوآوری و استفاده از تکنولوژی و دانش روز در بالابردن سطح کیفی و سلامت آن‌ها بسیار حائز اهمیت است.

لذا در این راستا دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مجموعه ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به ضرورت‌های شناسایی فناوری‌های نوآورانه در حوزه فراورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی و حمایت از آن‌ها در راستای اجرایی‌سازی "رونق تولید" اقدام به برگزاری "دومین ایده‌بازار فراورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی" نموده است. در این رویداد علاوه بر توسعه بازار و فروش، زمینه‌های سرمایه‌گذاری و خرید حرفه‌ای و جدید فراهم خواهد شد. در این رویداد، طراحان و فناوران صاحب طرح در حوزه‌های مرتبط صنایع مربوطه، می‌توانند برای اختراعات، فناوری‌ها و محصول‌های خود با حمایت این دفتر، سرمایه‌گذار پیدا کرده و یا آن‌ها را به فروش برسانند.

اهداف

هدف از برگزاری این رویداد ملی، پیوند بین صاحبان طرح و فناوری و صاحبان سرمایه و صنعت از یک طرف و از طرف دیگر ایجاد زیرساخت به منظور تجاری‌سازی طرح‌های کاربردی در حوزه صنایع بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی است.

برگزارکنندگان

⚬ دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
⚬ همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
⚬ سازمان غذا و دارو