دعوت سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین جهت حضور پرشور در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران

دکتر جواد جواهری در پیامی خواستار حضور کارکنان دانشکده هم پای سایر اقشار و مردم در راهپیمایی 22 بهمن شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین در این پیام آمده است :

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَالْفَجْرِ ﴿۱﴾ وَلَیَالٍ عَشْرٍ ﴿۲﴾ وَالشَّفْعِ وَالْوَتْرِ ﴿۳﴾ وَاللَّیْلِ إِذَا یَسْرِ ﴿۴﴾

ایام‌الله دهه فجر یاد‌آور حضور پرشور مردمی است که همه هستی خویش را نثار اسلام کرده و از خون جوانان خویش مزرعه دین را آبیاری کردند.

22 بهمن نیز روز وحدت و به ثمر رسیدن نهال شکوهمند انقلاب و یکپارچگی ملتی آزاد و سرافراز است که با پیروی از آرمانهای حضرت امام خمینی(ره) در مقابله با دسیسه و توطئه‌های دشمنان نظام، چون کوه استوار و دژ مستحکم و تسلیم‌ناپذیر ایستادند و اکنون در چهل سالگی انقلاب به گذشته خود مفتخر و به آینده ای روشن امیدوار است.

رئیس، اعضای هیات رئیسه، اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خمین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر قیام عاشورایی ملت مسلمان ایران در چهل سالگی انقلاب با وحدت کلمه و هم پای سیل خروشان مردم و اقشار مختلف در راهپیمایی دشمن شکن و پرشکوه یوم‌ ا... 22 بهمن، حضور یافته و آحاد ملت را به حضور گسترده در این راهپیمایی و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرا ‌خوانده و امیدوارند حضور حماسی و پرشور مردم شریف ایران در این روز، عزم ملت‌های مظلوم و مستضعف جهان را برای اهتزاز پرچم اسلام در سراسر گیتی جزم‌تر و دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران را همچون گذشته نا امید و منزوی سازد.