دستور وزیر بهداشت برای خرید دستگاه MRI برای خمین

وزیر بهداشت  درمان و آموزش پزشکی در دیدار با نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین  دستور تامیین اعتبار مورد نیاز خرید دستگاه MRI برای خمین را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین در حاشیه سفر وزیر بهداشت به استان مرکزی و شرکت در  آئین بیست و نهمین پویش ره سلامت ، نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین با دکتر نمکی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار وزیر محترم بهداشت در پی درخواست  مسولین خمین برای خرید یک دستگاه MRI برای این شهرستان موافقت کرد و در خصوص تامیین اعتبارمورد نیاز دستور و پیگیری ویژه صادر کرد.

در ادامه رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین توضیحاتی در خصوص کمبود های حوزه آموزش دانشکده  بیان کرد  که دکتر نمکی جهت راه اندازی و تجهیز مرکز آزمون چند منظوره الکترونیک دستور تامین اعتبار مورد نیاز را برای این دانشکده صادر کرد.

مجوز جذب نیروی  منابع انسانی برای بیمارستان جدید الحداث خمین و پیگیری تسریع در ساخت این مرکز درمانی از دیگر دستورات وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نشست با نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین بود.

آئین بیست و نهمین پویش ره سلامت و افتتاح 26 طرح بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی اراک روز دوشنبه با حضور وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مسئولان در سالن غدیر استانداری مرکزی برگزار شد.