در طرح سلامت نوروزی امسال، تلفن اورژانس 115 خمین 4 هزار بار زنگ خورد

دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشکده علوم پزشکی خمین از 4 هزار تماس با اورژانس 115 خبر داد و گفت: 210 ماموریت توسط ۲۱ نفر از عوامل اورژانس پیش بیمارستانی این شهرستان در طرح سلامت نوروزی انجام شد.
در طرح سلامت نوروزی امسال، تلفن اورژانس 115 خمین 4 هزار بار زنگ خورد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین علی صفدری دبیر ستاد سلامت نوروزی این دانشکده با اشاره به انجام 210 ماموریت توسط اورژانس پیش بیمارستانی و امدادرسانی به 229 نفر در شهرستان خمین گفت : مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خمین در طول اجرای برنامه سلامت نوروزی به 71 نفر از مصدومین حوادث ترافیکی امداد رسانی داشته که خوشبختانه در این حوادث مورد فوتی ثبت نشده است.

صفدری ادامه داد : در این مدت تعداد 158 بیمار و مصدوم حوادث غیر ترافیکی توسط عوامل اورژانس امداد رسانی شده اند که 131 مورد به بیمارستان اعزام  و مابقی با توجه به نوع جراحات توسط تیم های امدادی در محل حادثه درمان شدند.

مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان گفت: 131 ماموریت شهری و 79 ماموریت جاده ای توسط یک پایگاه اورژانس شهری و دو پایگاه جاده ای این دانشکده در ایام اجرای طرح سلامت نوروزی انجام شد.

گفتنی است طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند ماه ۹۷ شروع و در ۱۷ فروردین ماه ۹۸ خاتمه پذیرفت.