دریافت 35 طرح تحقیقاتی دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی خمین

مدیر آموزش و تحقیقات دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: در راستای توسعه فعالیت های پژوهشی 35 طرح تحقیقاتی دانشجویی دریافت شده است.
دریافت 35 طرح تحقیقاتی دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین؛ مدیر آموزش و تحقیقات دانشکده علوم پزشکی خمین با اشاره به تشکیل کمیته تحقیقات دانشجویی با حضور گروهای مختلف گفت: با اعلام فراخوان 35 طرح های تحقیقاتی دانشجوی در این دانشکده دریافت شد.

حمید مومنی در ادامه گفت: 15 طرح تحقیقاتی دانشجویی در شورای پژوهشی دانشکده مصوب شده که هم اکنون 6 طرح تحقیقاتی با موضوعات سلامت و بیماری ها با اعتباری بالغ بر 12 میلیون تومان در حال اجرا می باشد.

وی برگزاری 4 کارگاه روش تحقیق، رفرنس نویسی و مقاله نویسی در راستای توانمندسازی دانشجویان در امور پژوهشی را از مهمترین اقدامات کمیته پژوهشی عنوان کرد و گفت: در سه ماه اول سال 97 آقای محمد طاهری و در 3 ماهه دوم آقای رضا اسکندری به عنوان دانشجو پژوهشگر برتر معرفی شدند.