خمین در وضعیت آبی اما شکننده

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین  گفت: براساس رنگ‌بندی نرم افزار ماسک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وضعیت این شهرستان از لحاظ میزان شیوع بیماری کرونا به حالت آبی درآمد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار افزود: هرچند شهرستان خمین براساس این رنگ بندی در شرایط کم خطر قرار گرفته است اما هرگونه عادی سازی و سهل انگاری امکان بازگشت به شرایط بسیار پرخطر کرونایی را به دنبال دارد.

وی با اشاره به اینکه ویروس کرونا از بین نرفته و مردم همچنان باید نسبت به اجرای پروتکل‌های بهداشتی حساس باشند گفت: 35 درصد مبتلایان دی ماه در شهرستان خمین در دورهمی ها و مراسمات خانوادگی به بیماری کرونا مبتلا شدند که این نشان دهنده شکننده بودن وضعیت موجود می باشد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه افزود: با گذشت حدود یکسال از شیوع ویروس کرونا تاکنون 110 نفر در شهرستان خمین بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند و در مجموع تا کنون سه هزار و 983 آزمایش تشخیص کرونا به ثبت رسیده است.

وی گفت: طبق گزارش های اعلام شده از اسفند سال‌ گذشته تاکنون بر اساس یافته های آزمایشگاهی ابتلای یک هزار و 522 نفر در شهرستان خمین به کووید - ۱۹ ثابت شده که خوشبختانه یک هزار و 361 نفر از آن‌ها بهبود یافته اند.

دکتر دیده دار افزود : تاکنون 462 تست رپید (سریع) در طرح شهید سلیمانی انجام شده است که با غربالگری در محله ها 68 مبتلای جدید کرونا شناسایی و بیش از 265 مورد پیگیری بیماران مبتلا در دوره ۱۴ روزه انجام شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان با تاکید بر اینکه شرایط کرونایی کنونی شهرستان شکننده بوده و در صورت بی توجهی و غفلت از پروتکل های بهداشتی و عادی انگاری شرایط اوج بیماری را در ماه‌های بهمن و اسفند شاهد خواهیم بود خاطرنشان کرد: بر این اساس از هموطنان درخواست می شود همچنان نکات بهداشتی توصیه شده را رعایت کنند تا از وقوع پیک بعدی بیماری جلوگیری شود.