خدمات دهی دندانپزشکی سیار به 213 نفر در مناطق محروم خمین

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی خمین گفت: طی 7 روز حضور تیم سیار دندانپزشکی در مناطق محروم شهرستان خمین، 213 نفر از خدمات این تیم بهره مند شدند.
خدمات دهی دندانپزشکی سیار به 213 نفر در مناطق محروم خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر جواد جواهری در ادامه افزود:  در مدت زمان هفت روز 12 روستا شامل دمنی ، سیف الدین ، کجارستان ، سوک ، برفیان ، خلیل آباد ، آشمسیان ، برجک ، قره کهریز ، فرج آباد ، خوگان و سیان از خدمات دندان پزشکی سیار بهره مند شدند.

وی با اشاره به اینکه اولویت در این طرح دانش آموزان 6 تا 14 سال و زنان باردار گروه هدف بودند گفت: خدمات ارائه شده در این طرح شامل معاینه، شیارپوشی سطوح دندان، ترمیم های سطحی(کامپوزیت و آمالگام)، وارنیش فلوراید و کشیدن دندان بوده است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین به حضور 4 نفر از دندانپزشکان به صورت داوطلبانه در اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: در این واحد سیار با امکانات تخصصی، 234 خدمت دندانپزشکی با هدف دسترسی عادلانه به سلامت، افزایش سطح سلامت دهان و دندان و کاهش هزینه های درمانی در روستاهای محروم خمین ارائه شد.

دکتر جواهری در پایان از فعالیت 9 مرکز در سطح شهرستان جهت خدمات دندان پزشکی با تعرفه دولتی هم خبر داد و گفت: سه مرکز در شهر و 6 مرکز روستایی با چهار دندانپزشک با نرخ های دولتی به ارایه خدمات دندانپزشکی می پردازند که در این مراکز خدماتی شامل غربالگری و معاینه دهان و دندان، ثبت اطلاعات، آموزش بهداشت، جرم گیری، بروساژ دو فک، کشیدن دندان، ترمیم از یک تا سه سطحی، دندان های شیری و دایمی به بیماران داده می شود.