خدمات دهی به 451 بیمار دیابتی در شهرستان خمین

سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی خمین از خدمات دهی به 451 بیمار دیابتی در شهرستان خمین خبر داد.
خدمات دهی به 451 بیمار دیابتی در شهرستان خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست معاونت درمان دانشکده ، با توجه به لزوم کنترل بیماری دیابت و جلوگیری از بروز عوارضی همچون پای دیابتی ، از دست دادن کلیه ها و صدمات چشمی  گفت: از آغاز سال 97 تا کنون 451 بیمار دیابتی در کلینیک دیابت خمین تحت مراقبت و درمان قرار گرفته اند.

دکتر محمد رضا امیربیگلو با اشاره به اینکه دیابت بیماری مزمن، اما خاموش است که مبتلایان تا مدت‌ها از بیماری خود بی خبرند گفت: 268نفر از بیماران دیابتی  تحت نظر این واحد دارای اختلالات چربی خون ، 191 نفر اضافه وزن ،119 نفر بیماری قلبی هستند که به 87 نفر از این بیماران مشاوره تغذیه رایگان ارائه شده است.

وی افزود: واحد دیابت از شنبه تا چهارشنبه صبح ها در کلینیک تخصصی امام رضا (ع) خمین برای مشاوره رایگان به بیماران و ویزیت توسط متخصصان آماده ارائه خدمات به بیماران می باشد.

3 هزار و 345 نفر در شهرستان مبتلا به دیابت هستند

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی خمین هم از شناسایی 3 هزار و 345 نفر دیابتی در شهرستان خبر داد و گفت: شیوع دیابت در افراد بالای 30 سال در شهرستان خمین 5.69 درصد می باشد.

دکتر اعظم احمدی با اشاره به اینکه یک هزار و 831 نفر از این بیمارن در مناطق شهری و یک هزار و 514 مورد در مناطق روستایی زندگی می کنند افزود: 86.5 درصد بیماران روستایی توسط بهورز و 75.3 درصد توسط پزشکان تحت مراقبت های ویژه قرار گرفته اند.