حضرت زینب(س) بهترین الگو برای پرستاران

حجت الاسلام حسینی پور در نشست با جمعی از پرستاران خمین به مناسب میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: حضرت زینب کبری (س) نمونه کامل صبر و ایثار است و پرستاران زحمتکش عرصه سلامت، از ویژگی های رفتاری آن بانوی بزرگ اسلام الگو برداری کنند.
حضرت زینب(س) بهترین الگو برای پرستاران

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین جمعی از پرستاران و سرپرست دانشکده علوم پزشکی با حجت الاسلام حسینی پور به مناسب روز پرستار دیدار و گفتگو کردند که امام جمعه خمین در این دیدار کلمه مقدس پرستاری را جلوه ای از رحمت خدا و بهترین عبادت ها دانست و گفت: پرستاران قشر زحمتکشی هستند که باید خدمات ارزنده آنان ارج نهاده شود و این قشر باید همواره به وظایف اجتماعی و شرعی خود آگاه باشند.

وی پرستاری را فرصت مناسب و بزرگی برای خدمت رسانی به بیماران دانست و افزود: پرستاران با زحمات ارزشمندشان چراغ امید را در دل خانواده‌ها روشن کرده و با تاسی از سیره زینب (س)، روح همدلی را در جامعه زنده میکنند.

حجت الاسلام جسینی پور گفت: روز پرستار الحق یک روز الهی است و این روز به شما و شغل شما اختصاص پیدا کرده است و پرستاران مباشر کار خیر هستند و کار حسنه پرستاری را با هیچ چیز معامله نمی کنند که این توفیق بزرگی است.

امام جمعه خمین خطاب به پرستاران گفت: بیماری که به مراکز درمانی مراجعه می کند درد دارد که با عطوفت و مهربانی شما به آرامش می رسد بنابراین با بیماران و همراهان آنها مهربان باشید چون پزشکان پس از ویزیت و تجویز دارو کار مراقبت و ادامه درمان را به شما می سپارند.

در ادامه این دیدار سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار،  زحمات، تلاش ها و خدمات مجدانه و دلسوزانه پرستاران را ستودنی دانست و گفت: پرستاران به عنوان یکی از اصلی ترین حلقه های نظام سلامت، نقش بسزایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه دارند.

دکتر جواهری در ادامه با اشاره به اینکه ، تحقق چشم انداز سلامت بدون همراهی و تلاش پرستاران میسر نیست افزود: از زحمات همه پرستاران که با تلاش صادقانه و خالصانه خود علیرغم همه نارسایی های موجود صبورانه التیام بخش آلام بیماران هستند، تشکر و قدردانی می کنیم.