جمع آوری 7 هزار و 800 قلم محصولات آرایشی و بهداشتی تاریخ گذشته و قاچاق در خمین

سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خمین گفت : هفت هزار و 800 قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز از یک انبار کالا در این شهرستان شناسایی و ضبط شد.
جمع آوری 7 هزار و 800 قلم محصولات آرایشی و بهداشتی تاریخ گذشته و قاچاق در خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر ابوذر صباغی گفت: ارزش تقریبی این اقلام قاچاق و تاریخ گذشته آرایشی و بهداشتی یک میلیارد و 250 میلیون ریال برآورد شده است.
وی اظهارداشت: این اقلام قاچاق در جریان بازدیدهای مشترک از یک انبار مرکز فروش کالای آرایشی و بهداشتی کشف شده است.

سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خمین اظهار داشت: 10 هزار و 950 قلم محصولات آرایشی، بهداشتی، دارو و کالای قاچاق سلامت محور امسال در این شهرستان کشف و جمع آوری شده است.
صباغی افزود: این اقلام قاچاق با مشارکت نیروی انتظامی، ادارات صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات و نماینده دادستانی در جریان بازدیدهای مشترک از مراکز عرضه کالاهای سلامت محور، مراکز فروش کالای آرایشی و بهداشتی و مراکز عرضه تجهیزات پزشکی کشف شده است.

وی تصریح کرد: کالاهای سلامت محور به طور مستقیم با کیفیت زندگی و سلامت اقشار جامعه ارتباط دارد و از همین رو وزارت بهداشت نظارت و حساسیت ویژه ای بر این بخش دارد

سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی خمین بیان کرد: ورود هرگونه کالای سلامت محور از جمله داروها، تجهیزات و ملزومات پزشکی، شیرخشک، مکمل های دارویی باید از مجاری قانونی و با نظارت های خاص صورت بگیرد و عرضه آن در مراکز غیر مجاز ممنوع است.

دکتر صباغی به مصرف کنندگان محصولات بهداشتی و آرایشی هشدار داد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های خطرناک، از محصولات مرغوب و استاندارد داخلی استفاده کنند و لوازم آرایشی و بهداشتی را از مراکز معتبر تهیه نموده و از خرید از دوره گردها و دستفروشان اجتناب نموده، چراکه این محصولات به طور جدی، سلامت پوست را تهدید می کنند.

وی تاکید کرد: شهروندان هنگام خرید یک فرآورده آرایشی و بهداشتی تولید داخل، پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو بررسی نموده و در خرید کالاهای وارداتی سلامت محور شامل دارو، مکمل، غذا، فرآورده های آرایشی و بهداشتی، به برچسب یا شناسه اصالت کالا توجه و برای اطمینان از اصالت کالاهای سلامت محور کد 16 رقمی شناسه اصالت را به سامانه 20008822 پیامک کنند یا از طریق سایت TTAC.ir و یا اپلیکیشن (نرم افزار TTAC) قابل نصب روی تلفن های همراه هوشمند استعلام نمایند، همچنین باید به تاریخ تولید و انقضای حک شده روی محصولات بهداشتی و آرایشی توجه داشت.