جذب 12 پزشک متخصص جدید در مراکز درمانی خمین

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین از جذب 12 پزشک متخصص در مراکز درمان دولتی این شهرستان خبر داد.
جذب 12 پزشک متخصص جدید در مراکز درمانی خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست این دانشکده در آیین معارفه پزشکان متخصص خمین گفت: 2 پزشک طب اورژانس، 2 رادیولوژیست و متخصصین داخلی، زنان و زایمان، ارتوپدی، توانبخشی، عفونی، بیهوشی، ارولوژی و کودکان هر کدام یک نفر به چرخه درمان تخصصی این شهرستان پیوستند.

دکتر جواد جواهری با اشاره به اینکه در مجموع 39 پزشک متخصص در بیمارستان امام خمینی(ره) و کلینیک بیمارستانی این شهرستان فعالیت دارند افزود : حضور متخصصان جدید در این شهرستان بی سابقه بوده است  که بهبود شبکه بهداشت و درمان به دانشکده علوم پزشکی دلیل حضور و فعالیت پزشکان متخصص در این شهرستان می باشد.

وی به بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: قبل از انقلاب در این شهرستان یک بیمارستان وجو د داشت و اکثر پزشکان در این دوران از هند و پاکستان بودند که اکنون به برکت نظام شکوهمند اسلامی در خمین 95 پزشک عمومی و متخصص فعالیت دارند و یک بیمارستان در حال خدمات رسانی است و بیمارستان دیگری با ظرفیت 130 تختخواب درحال ساخت است که 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

جواهری بیان کرد: بیمارستان امام خمینی (ره) خمین با تجهیزات پیشرفته، 49 خانه بهداشت، 13 مرکز خدمات جامع سلامت و چهار پایگاه سلامت با پیروزی انقلاب اسلامی در این شهرستان راه اندازی، مرمت و بهسازی شده است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان گفت: شمار پزشک عمومی خمین از پنج به 50 نفر و متخصصان از سه به 39 نفر معادل بیش از 10 برابر در چهار دهه گذشته افزایش یافته است.

در ادامه این آیین فرماندار خمین کاهش دغدغه درمانی مردم را از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: پیش از انقلاب اسلامی همه داروها از خارج از کشور تامین می‌شد و بیماران برای درمان نیاز به سفر به خارج از کشور داشتند که در حال حاضر با نگاهی دقیق می‌توان به ثمرات انقلاب پی برد.
احمد طهرانی در ادامه افزود: امام راحل با تزریق خودباوری به مردم ایران توانست وضعیت پزشکی را به گونه‌ای تغییر دهد که نیاز پزشکی و بیشتر تخصص های پزشکی کشور با توان داخل جبران شود.
وی در پایان گفت: بسترهای لازم برای ارایه خدمات درمانی و آسایش پزشکان متخصص در این شهرستان فراهم است و امید می رود که با فراهم شدن زیر ساخت های لازم شاخص های بهداشتی و درمانی این شهرستان افزایش یابد.