جدی گرفتن توصیه های بهداشتی بهترین راه جلوگیری از وقوع بحران کرونا

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین درجلسه شورای اداری این شهرستان  با  اشاره به افزایش شمار بیماران مبتلا به کرونا در این شهرستان نسبت به ماه های قبل  گفت: این هشدار است و شهروندان تنها با جدی گرفتن آن و رعایت توصیه‌های بهداشتی می توانند از وقوع یک بحران جلوگیری کنند.

دکتر مجتبی دیده‌دار افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مجالس عروسی و عزا سخت است و توصیه می‌شود شهروندان محترم از برگزاری این مراسمات جلوگیری و از حضور در این مجالس برای حفظ سلامتی خانواده خود پرهیز کنند.

وی با اشاره به اینکه در خوشبینانه‌ترین حالت ویروس کرونا مدت ۲ سال همراه ما خواهد بود  ، بیان کرد: توقف تمام فعالیتهای زندگی امکان پذیر نیست اما استفاده از ماسک و رعایت مصوبات پدافند زیستی، احتمال ابتلا به کووید ۱۹ را کاهش می‌دهد.

دیده دار گفت: مدافعان سلامت مشقات زیادی را برای کمک به مبتلایان و مهار بیماری کووید ۱۹ متحمل شده‌اند و تنها انتظار از مردم این است که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ، حوزه سلامت را تا شکست نهایی این ویروس یاری دهند .

فرماندار خمین هم در این جلسه گفت :  عادی انگاری بیماری کرونا را علت افزایش مبتلایان به این بیماری دانست و بیان کرد: حساسیت مردم نسبت به بیماری کووید ۱۹ نسبت به گذشته کاهش پیدا کرده و امید است با ارایه هشدارها، مردم را به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی برگردند تا آمارهای رو به رشد کنترل شود.

طهرانی  با اشاره به اینکه  شروع فعالیت‌های مراکز تعطیل شده به معنای  پایان کووید ۱۹ نیست ، اظهار داشت: زندگی با کرونا نیازمند سبک جدیدی از مراودات اجتماعی، فردی و خانوادگی است و پروتکل‌های بهداشتی باید جزئی از زندگی مردم شود.

وی گفت: استفاده از ماسک در ادارات شهرستان الزامی است و با کسانی که این مصوبه پدافند زیستی را رعایت نکنند به عنوان تخلف ادارای برخورد می شود.

احمد طهرانی افزود: اعضای شورای اداری خمین به عنوان همیار مدافعان سلامت موظف به رعایت کامل تمام مصوبات پدافند زیستی هستند و فرهنگ‌سازی و الگوسازی در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فضای حقیقی و مجازی وظیفه تمام مدیران شهرستان است.

فرماندار شهرستان خمین با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا خسارات بسیاری را به برخی اصناف وارد کرد، گفت: اعتبارات جبران خسارات کرونا از سوی دستگاه های اجرایی پیگیری شود.

دادستان شهرستان خمین هم در ادامه این جلسه با اشاره به  کم شدن حساسیت ها نسبت به جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه گفت : رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی در مبارزه با بیماری کرونا در ادارات تهدید علیه بهداشت عمومی است و اگر در این زمینه گزارشی اعلام شود پرونده قضائی برای فرد متخلف تشکیل می‌شود.