ثبت 804 ماموریت فوریت های پزشکی در سه ماهه سال جاری در خمین

از آغاز سال جاری 804 ماموریت توسط اورژانس و فوریت پزشکی شهرستان خمین به ثبت رسیده است.
ثبت 804 ماموریت فوریت های پزشکی در سه ماهه سال جاری در خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین با اشاره به اینکه در ماموریت های سه ماهه سال جاری 112 مورد حوادث رانندگی درون شهری و 82 ماموریت جاده ای بوده است گفت: 111 نفر در ماموریت های شهری اورژانس خمین به بیمارستان امام خمینی(ره) اعزام شدند و در ماموریت های جاده ای نیز 102 مجروح برای پیگیری درمان عازم مراکز درمانی شدند.

علی صفدری به 610ماموریت غیر تصادفی جاده ای و شهری در این سه ماهه هم اشاره کرد و گفت: در حوادث غیر تصادفی 231 ماموریت جاده ای انجام شده است که 222 نفر مصدوم و 160 نفر اعزام صورت گرفته و در حوادث غیر تصادفی شهری 379 ماموریت انجام شده است که 370 نفر مصدوم  و 285 نفر اعزام به مراکز درمانی انجام شده است.

مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین افزود: در سه ماهه نخست سال 894 نفر خدمات درمانی پیش بیمارستانی با ماموریت های اورژانس دریافت کرده اند که در مجموع 12 هزار و 600 تماس تلفنی امسال با سامانه فوریت های پزشکی (115) برقرار شده که متاسفانه پنج هزار و 615 تماس مزاحمت تلفنی گزارش شده است.

وی در پایان گفت: در تمامی ماموریت های انجام شده در اورژانس و فوریت پزشکی شهرستان خمین 34 فوتی صورت گرفته که 3 نفر از هموطنانمان در تصادفات جاده ای و شهری جان خود را از دست داده اند.