توسعه خدمات بهداشت و درمان باعث افتخار نظام جمهوری اسلامی است

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت : توسعه خدمات بهداشت و درمان باعث افتخار نظام جمهوری اسلامی است.
توسعه خدمات بهداشت و درمان باعث افتخار نظام جمهوری اسلامی است

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای معاونین دانشکده علوم پزشکی با اشاره به جایگاه و اهمیت بهداشت و درمان در نظام جمهوری اسلامی  گفت: در سال های قبل از انقلاب بهداشت و درمان هیچ گونه جایگاهی نداشت که به برکت انقلاب اسلامی امروز در سطح دنیا بهداشت و درمان کشورمان می درخشد.

رضایی افزود:در شرایط فعلی کشور، رشد همه جانبه در تمامی حوزه ها بسیار ارزشمند است و این همت و تلاش کارکنان وزارت بهداشت ستودنی ایست و این تلاش شما میتواند  همچون سلاح مقابل هجمه های دشمنان را بگیرد.

وی افزود:در شرایط کنونی اقتصادی، دشمن بیشترین تحریم ها را بر داروها  اعمال می کند و این نشان دهنده این است که می خواهند جان مردم ایران را تحریم کنند، اما در سایه اتحاد و همدلی مردم و مسئولان ثابت می کنیم که هیچگونه تحریمی بر ملت ایران کارساز نخواهد بود.

نماینده مردم خمین درمجلس شورای اسلامی  به اخلاق و صبر  کارکنان در کار خدمت رسانی به مردم هم اشاره کرد و گفت: با توجه به خدمات بسیار خوب بخش بهداشت و درمان ممکن است معدود افرادی در این حوزه اخلاق مناسب با بیماران و همراهان را فراموش کنند و این امر می تواند در کنار تمامی تلاش ها و خدمات به بیماران خدمات رسانی بزرگ بهداشت و درمان را دچار اختلال کند.

در ادامه  این نشست سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین هم با اشاره به فراهم بودن بسترهای مناسب ارائه خدمات بهداشتی درمانی به همشهریان زادگاه امام خمینی (ره) گفت: از ابتدای طرح تحول سلامت بیش از  ۷ هزار متر مربع فضای بهداشتی و درمانی در این شهرستان برای خدمات دهی بهتر به  مردم احداث شده است.

دکتر جواد جواهری به جذب ۱۰۰ نیروی متخصص، فنی و خدماتی جدید در حوزهای مختلف بهداشت و درمان  شهرستان هم اشاره کرد و گفت: در سال ۹۷ با تلاش تمامی همکاران به ویژه حوزه معاونت توسعه، این دانشکده موفق به  کسب رتبه پویا یک ستاره در نظام مدیریت عملکرد وزارت بهداشت شد.

وی به خدمات دهی به بیش از ۹۷ هزار نفر در ۶ ماهه نخست سال در کلینیک امام رضا (ع) و درمانگاه بیمارستان امام خمینی (ره)  هم اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) در زیربنای یک هزارو ۵۰۰ متر مربع و ارتقا ۲۱ عدد تخت جهت بخش بستری و حاد و ۸عدد تخت خدمات سرپایی جهت خدمات رسانی بهتر به همشهریان آغاز شد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین  یکی از خدمات بسیار مهم  ابن دانشکده را راه اندازی بخش جدید زنان و زایمان عنوان کرد و گفت: بخش زنان و زایمان جدید با هدف اجرای طرح انطباق و حفظ حریم خصوصی بانوان در فضای به متراژ۱۸۰ متر مربع و با اعتباری بیش از ۲میلیارد ریال درتنها بیمارستان این شهرستان احداث شد.

دکتر جواهری در پایان به تحصیل ۳۹۰ دانشجو در دانشکده علوم پزشکی خمین در ۵ رشته اشاره کرد و گفت: این دانشکده توانسته در حوزه های پژوهشی و علمی جایگاه خوبی را در کنار دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور  کسب نماید.