تعداد مبتلایان به کرونا در خمین سه رقمی شد/ بهبود 80 درصد مبتلایان

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین از سه رقمی شدن آمار مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان خمین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار گفت: از مجموع ۴۴۶ نمونه ارسالی موارد مشکوک، بر اساس نتایج و یافته های آزمایشگاهی تا کنون ۱۰۳ مورد ابتلا به کووید۱۹ در شهرستان خمین شناسایی شده است.

وی با اشاره به بهبود 80 درصدی بیماران کووید 19 در شهرستان خمین گفت: ۴۳ درصد از بیماران مبتلا به کرونا در این شهرستان مرد و ۵۷ درصد از این بیماران زن بودند که میانگین سنی بیماران کووید 19  در این شهرستان ۵۷ و ۲ دهم می باشد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه گفت : در بحران شیوع ویروس کرونا اقدامات پیشگیرانه کارشناسان مرکز بهداشت، علوم آزمایشگاهی و مراقبان سلامت این شهرستان در شناسایی به موقع مبتلابان تاثیرگذار بود  که  با بررسی کارشناسان 77  درصد از مبتلایان کووید ۱۹در خمین ساکن شهر و ۲۳ درصد ساکن روستا بودند و ۷۰ درصد از این مبتلایان بیماری زمینه ای داشتند.

دکتر دیده دار در پایان از شهروندان به دلیل برگزاری اصولی مراسم شب های قدر و رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری هوشمند تشکر کرد و گفت: شکست بیماری کرونا جز با همت مردم عملی نمی‌شود لذا تا حد امکان باید نکات بهداشتی را رعایت کرده و این موضوع را جدی بگیریم و اگر همه به وظایف خود درست عمل کنند زودتر می‌توانیم کرونا را به یاری خداوند شکست دهیم.