تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت تولد حضرت معصومه (س) و روز دختر

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خمین  در پیامی روز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین در متن پیام تبریک دکتر مجتبی دیده دار آمده است:

میلاد بزرگ بانوی شیعیان و اختر فروزان آسمان اهل بیت (ع) حضرت فاطمه معصومه (س) بهانه‌ای برای گرامیداشت مقام دختران پاک و محجوب ایران زمین است و چه نامگذاری زیبایی است روز تکریم دختران، همان‌هایی که در دین مبین اسلام نگاه ویژه‌ای به آن‌ها وجود دارد.

ایام فرخنده میلاد بانوی پاکدامن اسلام حضرت فاطمه معصومه (س) عطر رضوی را در فضا می‌پراکند و دل‌ها را با شمیم یاد بردار بزرگوار ایشان عطرآگین می‌کند.

این روز فرصت مغتنمی است تا دختران پاک این سرزمین از سیره ناب زندگی گوهر درخشان اهل بیت حضرت معصومه (س) الگو گرفته و شیوه زندگی این بانوی بزرگوار را سرلوحه زندگیشان کنند.

اینجانب ولادت با سعادت بانوی گرانقدر شیعه صاحب دانش و فضیلت و روز دختر را خدمت همه دختران سرزمینم، ایران به‌ویژه بانوان شاغل در مجموعه بهداشت و درمان اعم از پرسنل بهداشتی، درمانی، کادری و ستادی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و از خداوند توفیق کسب معرفت اهل بیت (ع) و بهره مندی از شفاعت این گوهر زیبای هدایت را برای همه مسلمانان مسئلت می‌نمایم.