تامین داروی 220 بیمار خاص در شهرستان خمین

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:در حال حاضر 220 بیمار خاص در شهرستان خمین در زمینه های پیوند کلیه و کبد، ام اس، تالاسمی و هموفیلی داروهای خود را از این دانشکده دریافت می کنند.
تامین داروی 220 بیمار خاص در شهرستان خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر جواد جواهری با اشاره به ارائه خدمات دیالیز به 50 بیمار کلیوی در بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی(ره) گفت: برای 8 بیمار تالاسمی شهرستان بسته حمایتی شامل تزریق خون، تزریق فاکتور، خدمات توانبخشی و آهن زدایی ارائه می شود.

در ادامه به عملکرد 3 ساله این دانشکده هم اشاره کرد و گفت: در بخش اورژانس بیمارستان در سال های گذشته تنها یک پزشک عمومی ارائه خدمات می کرد که  با فعال سازی واحد تریاژ و جذب متخصص طب اورژانس مردم شهرستان خدمات تخصصی بهتری را در این بخش دریافت می کنند.

وی نسبت پزشک متخصص به جمعیت را در سال های گذشته 2 در 10 هزار عنوان کرد و گفت: در حال حاضر نسبت متخصص به جمعیت به 4 در 10 هزار رسیده است که 40 متخصص در رشته های مختلف مشغول به خدمات دهی هستند و راه اندازی جراحی مغز و اعصاب در دستور کار این دانشکده قرار گرفته شده است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین به افزایش تعداد مطب های سطح شهر هم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 2 مرکز تصویربرداری و سونوگرافی و 12 مطب تخصصی در سطح شهر فعالیت دارند که نسبت پزشک عمومی از 4 در 10 هزار به 6 در 10 هزار نفر رسیده است.

دکتر جواهری جداسازی بخش جراحی زنان با 12 تخت از بخش مردان را یکی از کارهای مهم در تکریم ارباب رجوع در بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان عنوان کرد و افزود: با کمک خیّر برای نخستین بار دستگاه آندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان این شهرستان راه اندازی شد که از آغاز سال تا کنون 530 نفر خدمات درمانی فوق تخصص گوارش دریافت و 167 مورد آندوسکوپی و 80 مورد کولونوسکوپی انجام شده است.

وی گفت: سال های گذشته درعمل های جراحی انجام شده در اتاق عمل بیمارستان امام خمینی(ره) نمونه برداری های بافتی و ویروسی به مرکز استان ارسال می شود که با راه اندازی واحد پاتولوژی و سیتولوژی در آزمایشگاه تنها بیمارستان این شهرستان ، تشخیص ها با کمترین زمان ممکن انجام می شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه این نشست راه اندازی واحد شنوایی سنجی با تعرفه دولتی در کلینیک تخصصی امام رضا (ع) این شهرستان را یکی از کارهای انجام شده این دانشکده عنوان کرد و گفت: نصب یک دستگاه ماموگرافی و راه اندازی بخش تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری های غیر واگیر از پروژه های مهم قابل بهره برداری این دانشکده به مناسبت هفته دولت می باشد.

وی بهسازی  و بازسازی واحد رختشویخانه و ترمیم شبکه فاضلاب بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان با اعتباری بالغ بر 800 میلیون تومان را از فعالیت های زیربنایی عنوان کرد و گفت: با کمک خیرین ساخت اورژانس جدید بیمارستان در زمینی به مساحت 3 هزار مترمربع با 20درصد پیشرفت فیزیکی و ساخت بخش جدید ICU  با 30 درصد پیشرفت آغاز شده است.

دکتر جواد جواهری در پایان به افتتاح پایگاه اورژانس جاده ای محور خمین- الیگودرز در پروژه های هفته دولت هم اشاره کرد و گفت: در سال 95 پایگاه های سلامت در مساجد و یا در منازل استیجاری فعالیت داشتند که با اقدامات و برنامه ریزی های صورت گرفته در این سه سال 4 باب پایگاه سلامت در چهار نقطه شهری با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان ساخته و فعال شده اند.