بیش از 30هزار تماس تلفنی با اورژانس 115 خمین

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین از ثبت بیش از 30 هزار تماس تلفنی در شش ماه نخست سال جاری با این مرکز خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین اسماعیل تیرانی با اعلام این خبرگفت: 2هزار و 57 مورد ماموریت در این مدت توسط پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی خمین صورت گرفته که 446 مورد حوادث ترافیکی و یک هزار و 611 مورد غیرترافیکی بوده است.

وی افزود: در شش ماهه نخست سال جاری 2هزار و 272 مصدوم به مراکز درمانی انتقال یافته اند که 683 مصدوم مربوط به حوادث ترافیکی و 1هزار و 589 نفر غیرترافیکی بوده است که متاسفانه 11 نفر بر اثر شدت حادثه و قبل از رسیدن نیرو های اورژانس 115 فوت کرده اند.

تیرانی با اشاره به رضایتمندی 99 درصدی مددجویان از مرکز فوریت های 115 خمین گفت: میانگین زمان رسیدن به محل در ماموریت های شهری 5 دقیقه و در ماموریت های جاده ای 10 دقیقه می باشد که از نرم کشوری پایین تر می باشد.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین در ادامه افزود: از آغاز شیوع ویروس کرونا 130 بیمار مشکوک به کووید19 توسط نیروهای اورژانس115 به مراکز درمانی منتقل و در این مدت 4 نفر از پرسنل مرکز فوریت های خمین به کرونا مبتلا شدند.

وی در پایان گفت: از مهمترین اقدامات صورت گرفته این مرکز سه مورد اعزام هوایی مصدوم به استان که هر سه مورد به بهبودی کامل دست یافتند و تحویل یک دستگاه آمبولانس از وزارت بهداشت و درمان کشور، کلنگ زنی و شروع ساخت پایگاه دوم شهری با همکاری خیر، برگزاری دوره های آموزش مجازی به صورت آزمون الکترونیکی جهت پرسنل اورژانس 115 به تعداد 5 آزمون در 6 ماهه اول ، تجهیز آمبولانس ها به دستگاه الکتروکاردیوگرام به تعداد 4 دستگاه و جذب3 نفر نیروی عملیاتی در قالب طرح نیروی انسانی بوده است.