بیش از 17 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در خمین

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین گفت :در 10 ماهه سال 97 بیش از 17هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان گروه سلامت محیط و کار در شهرستان خمین بازدید شده است.
بیش از 17 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در خمین

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین گفت : در 10 ماهه  سال 97 بیش از 17هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان گروه سلامت محیط و کار در شهرستان خمین بازدید شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر اعظم احمدی با اشاره به صادر شدن 625 اخطار بهداشتی برای مراکز تهیه و توزیع موادغذایی گفت: 55 مورد از متخلفین در بحث مواد غذایی در سطح شهرستان به دادگاه یا تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.

وی در ادامه تعداد نمونه برداری نان و آرد و مواد غذایی را 144مورد عنوان کرد و گفت: بیش از 2هزار و 350 کیلوگرم مواد غذایی غیر مجاز جمع آوری و معدوم شده که به همین منظور 117 اخطار تعطیلی 48 ساعته صادر شده است.

سرپرست معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت خمین در ادامه گفت: 241 مورد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی شهری و 815 مورد هم نمونه برداری آب اشامیدنی روستایی و بیش از 22 هزار مورد کلر سنجی آب آشامیدنی در 10 ماهه سال جاری توسط مراکز شهری و روستایی انجام شده است.

دکتر احمدی به صادر شدن 2هزار و 150 کارت بهداشتی هم اشاره کرد و گفت :240 مورد تاییدیه بهداشتی محل کسب انجام و با 28 مورد از فروشندگان دوره گرد سطح شهرستان برخورد شده است.

وی در پایان با اشاره به 22 مورد بازدید از محل دفن زباله های عفونی شهرستان گفت: 10مورد بازدید از کشتارگاه دام و طیور انجام شده و 75 پرونده به مراجع قضایی در خصوص دفع غیر بهداشتی کود حیوانی و فاظلاب ارجاع شده است.