بیش از 14 هزار تماس با اورژانس 115 خمین

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: در سه ماهه اول سال 99 بیش از 14 هزار تماس با مرکز اورژانس پیش بیمارستانی خمین (115) توسط مردم صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین اسماعیل تیرانی افزود: 917 ماموریت در سه ماهه نخست سال جاری در خمین توسط کارشناسان 115 صورت گرفته است که 191 مورد مربوط به حوادث ترافیکی با 290 نفر مصدوم  و 726 مورد غیرترافیکی با 749 نفر مصدوم بوده است .

وی به 4 نفر فوتی ناشی از حوادث ترافیکی بر اثر شدت حادثه و قبل از رسیدن نیروهای اورژانس هم اشاره کرد و  گفت: میانگین رسیدن به محل حادثه در ماموریت های شهری 5 دقیقه و در ماموریت های جاده ای 10 دقیقه در شهرستان خمین می باشد که از میانگین کشوری پایین تر می باشد.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: گلنگ زنی و شروع ساخت پایگاه دوم شهری توسط خیر، تحویل یک دستگاه آمبولانس از سازمان اورژانس کشور، یک مورد اعزام هوایی مصدوم به مرکز استان، از مهمترین اقدامات صورت گرفته در سه ماهه نخست سال جاری بوده است.