بهره برداری از 5 پروژه عمرانی بهداشتی و درمانی خمین در دهه فجر

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی این دانشکده تاکنون پیشرفت قابل توجهی داشته است، گفت: امسال در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران 5 پروژه عمرانی بهداشتی درمانی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار افزود: این پروژه ها با اعتباری بالغ بر 94 میلیارد ریال آماده بهره برداری می باشد که اتمام پروژه های نیمه کاره از اولویت های دانشکده است و با پیگیری ها ی لازم باید روند اجرای آنها تسریع یابد.

وی گفت: یکی از پروژه های مهم ساختمان اقامتی پزشکان که به مساحت 1460 متر مربع در 5 طبقه و 12 واحد ویژه پزشکان متخصص غیربومی شهرستان که در بیمارستان امام خمینی(ره) خمین مشغول به فعالیت می باشند احداث شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین راه اندازی پایگاه دوم اورژانس 115 خمین را یکی دیگر از این پروژه ها عنوان کرد و گفت: پایگاه دوم شهری با 6 نفر نیروی انسانی و یک دستگاه آمبولانس به ارزش 23میلیارد ریال به همراه خرید دستگاه تله مدسین و تجهیزات داخلی در این ایام راه اندازی خواهد شد.

دکتر دیده دار افزود: تعویض و راه اندازی دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام خمینی(ره) با اعتباری بالغ بر 13میلیارد ریال با ارز دولتی و بهره برداری از ساختمان و دستگاه اکسیژن ساز و امحاء زباله از پروژهای مهم آغاز چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می باشد.

وی در ادامه توسعه کمی و کیفی خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان را از مهم‌ترین اولویت‌های دانشکده محسوب کرد و گفت: دهه مبارک فجر فرصت خوبی است که دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف را برای نسل جدید تبیین و تشریح کنیم و برای پیشرفت شهرستان همه باید تلاش کنند و خدمات نظام به نحو مطلوب به مردم انعکاس داده شود.