بررسی مشکلات دانشکده علوم پزشکی خمین در دیدار مسئولین شهرستان با وزیر بهداشت

در دیدار نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین با وزیر بهداشت برخی از مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان طرح و بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار با اشاره به این دیدار و مباحث مطرح شده گفت : در این دیدار کمبود برخی تجهیزات شامل نبود دستگاه پی سی آر در بیمارستان این شهرستان و ارسال نمونه‌های آزمایشی کرونا به اراک، نبود دستگاه بیومتری چشم ، تجهیزات جراحی مغز و اعصاب پزشکی و ارجاع بیماران به شهرهای دیگر، تعیین تکلیف بیمارستان دوم و تجهیز و تامین نیروی انسانی مورد نیاز و بدهی های دارویی و پرسنلی مطرح و بحث شد.

وی  کمبود زیرساخت های آموزشی موجود در دانشکده را با توجه به  تحصیل حدود  500  دانشجو در پنج رشته را یکی از مباحث مطرح شده در این دیدار عنوان کرد و گفت: این دانشکده با  روند روبه رشد پذیرش دانشجو مواجه است در حالیکه زیرساخت‌های لازم در حوزه آموزش، دانشجویی و فرهنگی نظیر  خوابگاه دانشجویی، سالن ورزشی، سالن چند منظوره الکترونیک جهت برگزاری آزمون‌های مجازی در این دانشکده وجود ندارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان گفت: در طی همین مدت کوتاه از زمان تاسیس این دانشکده، زیرساخت‌های لازم و ضروری برای استقلال دانشکده به خوبی تحقق پیدا کرده است و در این راستا به دلیل محدودیت‌های منابع و نوسانات ارز، جذب و ماندگاری پزشکان متخصص و سایر اعضای هیات علمی توانمند در این دانشکده با برخی محدودیت‌های مواجه است.

در پایان این دیدار دکتر نمکی قول بررسی و مساعدت در خصوص رفع موضوعات مطرح شده در این دیدار را دادند.