آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین محمد جمالیان روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین افزود: این استان از نظر توان تخصصی و نیروی انسانی حوزه بهداشت و درمان نمره قبولی دارد اما در زیرساخت با مشکل فرسودگی بناها و تاسیسات مواجه است.

وی ادامه داد:وضعیت دانشکده علوم پزشکی در خمین مطلوب است و امکانات درمانی دراین شهرستان نسبت به جمعیت مناسب است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: ۵۰۰ دانشجو در پنج رشته پرستاری، هوشبری، اتاق عمل، علوم آزمایشگاهی و فوریت‌های پزشکی در دانشکده علوم پزشکی خمین تحصیل می‌کنند.
جمایان عنوان کرد: شعار سال تحصیلی جدید این دانشگاه  احترام به دیگران است و در دانشکده علوم پزشکی خمین باید نیروهای نمونه از نظر اخلاق و علمی تربیت شوند.
 امام جمعه خمین نیز در این آیین گفت: اقدامات زیادی برای بهبود کیفیت درمانی در مرکز بیمارستانی خمین انجام شده اما شرایط کنونی هنوز  پاسخگوی نیازهای درمانی مردم نیست.
حجت الاسلام سیدعلی حسینی‌پور افزود:جامعه پزشکی از گروه های مرجع هستند و باید در رفتار و خدمت به همنوع سرآمد باشند.

وی در بخشی از سخنانش گفت: منابع درسی دانشگاه‌های کشور باید براساس آموزه های دینی تهیه شود.
فرماندار خمین نیز در این آیین با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت گفت: این طرح توسط دولت تدبیر و امید اجرا شد که در بسیاری از بخش‌ها کیفیت خدمات را افزایش داد و به‌طور نسبی موفقیت داشته  است.
« احمد طهرانی» افزود: پرداخت مطالبات پزشکان و نیروهای درمانی از مشکلات اجرای این برنامه است که باید اصلاحات لازم در این راستا صورت بگیرد.
در این آیین دکتر مجتبی دیده‌دار به‌ عنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین معرفی شد.