انسجام و اتحاد مثال زدنی مدیریتی خمین در مقابله با کرونا

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: انسجام و اتحاد مدیریتی شهرستان در دستگاه‌های اجرایی، نیروهای مسلح، مردم، دولت و گروه‌های جهادی در مقابله با کرونا مثال زدنی بود و همه با وحدت و همدلی برای حل مشکلات مردم تلاش کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار افزود: همه مدیران ، شورای تامین ، پدافند زیستی شهرستان و معاونین و کارکنان حوزه های مختلف دانشکده و مردم در مقابله با کووید 19 پای کار بودند و امروز می‌توانیم ادعا کنیم روند ویروس کرونا در خمین کاملا کنترل شده است.

وی  گفت: تلاش های شبانه روزی این چند هفته در کنار چهار دهه گذشته؛ نشان می دهد که هرگاه در کشور با مشکل و یا بحرانی مواجه شده ایم؛ با اتکاء به قدرت خداوند، مردم و مسئولان به راحتی توانسته ایم بحران را سپری کنیم. حال و روز کرونایی جامعه امروز ایران نیز، از این امر مستثنی نیست.