انجام 145 ماموریت توسط اورژانس پیش بیمارستانی/ امدادرسانی به 151 مصدوم

دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشکده علوم پزشکی خمین از انجام 145 ماموریت توسط 21 نفر از عوامل اورژانس پیش بیمارستان این شهرستان در ایام نوروز خبر داد.
انجام 145 ماموریت توسط اورژانس پیش بیمارستانی/ امدادرسانی به 151 مصدوم

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین علی صفدری دبیر ستاد سلامت نوروزی این دانشکده گفت : مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان خمین در طرح سلامت نوروزی 145 ماموریت شامل 93 ماموریت شهری و 52 ماموریت جاده ای انجام و به 151 نفر از مصدومین امداد رسانی داشته است که خوشبختانه در این حوادث مورد فوتی ثبت نشده است.

صفدری ادامه داد : در این مدت تعداد 39 مصدوم تصادفی و 87 بیمار و مصدوم غیرتصادفی توسط عوامل اورژانس به بیمارستان اعزام و 8 مصدوم در در محل تصادف درمان و همچنین 17 بیمار نیز در محل درمان شده اند.

گفتنی است طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند ماه 97 شروع و تا 17 فروردین ماه 98 ادامه دارد.