انجام 114 بازدید توسط بازرسان مدیریت غذا و دارو در خمین

سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خمین از انجام 114 بازدید توسط بازرسان مدیریت غذا و دارو در طرح سلامت نوروزی خبر داد.
انجام 114 بازدید توسط بازرسان مدیریت غذا و دارو در خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست مدیریت غذا و دارو گفتطی طرح سلامت نوروزی تشدید نظارت و بازرسی از اماکن دارویی و تولیدات مواد غذایی در دستور کار این مدیریت قرار گرفت که 57 مورد بازرسی از مراکز و صنایع تولید مواد غذایی و تعداد 37 مورد بازرسی از مراکز فروش لوازم آرایشی و بهداشتی و عطاری ها توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی انجام شد.

دکتر ابوذر صباغی در ادامه افزود : 20 مورد بازرسی از داروخانه های دولتی و خصوصی شهرستان در طرح سلامت نوروزی انجام که مشکل دارویی خاصی مشاهده نگردید.

گفتنی است طرح سلامت نوروزی با مشارکت 8 بازرس مدیریت غذا و دارو در خمین از 25 اسفند ماه 97 شروع و تا 17 فروردین ماه 98 ادامه دارد.