انجام بیش از 652 مورد بازرسی بهداشتی در طرح سلامت نوروزی خمین

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین  از انجام 652 مورد بازرسی بهداشتی در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر ابوذر صباغی بیان کرد: در طرح بسیج سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند سال گذشته آغاز شد، 568 مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان انجام شد که 16 مورد از مراکز مذکور که موازین بهداشتی را رعایت نکرده بودند، پلمب شدند.

وی گفت: طی این مدت 8 مورد بازرسی از اماکن  اقامتی شامل هتل، مهمانپذیرها، 10 مورد بازرسی از پایانه های مسافرتی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی خمین صورت گرفته است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه از معرفی 21 مرکز به مراجع قضایی خبر داد و گفت: از آغاز طرح 275 کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده و 785 مورد کلر سنجی آب آشامیدنی، 95 مورد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی و 145 سنجش با تجهیزات بازرسی انجام شد.

دکتر صباغی در پایان از رسیدگی به 165 مورد شکایت سامانه 190 هم اشاره کرد و گفت: هموطنان در صورت ملاحظه هرگونه تخلف بهداشتی موارد را به سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع دهند تا در اسرع وقت توسط تیم‌های نظارتی مورد پیگیری قرار گیرد.