انجام بیش از 2 هزار تست تشخیص کرونا

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین از انجام 2 هزار و 15 نمونه تشخیص بیماری کووید 19 از آغاز این بیماری در این شهرستان خبر داد.
انجام بیش از 2 هزار تست تشخیص کرونا

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار افزود: طی هفته های اخیر ابتلای به کرونا در شهرستان خمین روندی صعودی داشته و این روند در تمام نقاط شهرستان شدت داشته است.

وی با اشاره به شناسایی 684 مورد مثبت از ابتدا شیوع این ویروس درشهرستان خمین افزود: 582 نفر معادل 85 درصد از این بیماران بهبود یافته اند و متاسفانه 46 نفر از همشهریان عزیزمان براثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین بهترین کمک به کادر درمان را شرکت نکردن در تجمعات و استفاده از ماسک عنوان کرد و گفت:در این مدت 46 نفر از کارکنان دانشکده علوم پزشکی خمین به این بیماری مبتلا شدند که خوشبختانه همه این نفرات بهبود یافتند ولی همچنان کادر بهداشت و درمان اولین نفرات در معرض خطر مبتلا شدن می باشند.

دکتر مجتبی دیده دار افزود: ضرورت خوداظهاری از طریق ارتباط با سامانه تلفنی 4030 و سامانه اینترنتی salamat.gov.ir و رعایت فاصله اجتماعی در مکان های عمومی جهت پیشگیری از ابتلا به کووید 19 و آنفلوآنزا از موارد جلوگیری از شیوع این بیماری در جامعه می باشد.