آمادگی کامل دانشکده علوم پزشکی خمین برای برگزاری کنکور سراسری

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت : تمامی تمهیدات لازم برای برگزاری آزمونی ایمن و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به بهترین شکل ممکن در شهرستان خمین در نظر گرفته شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار با اشاره به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی پیشگیری از کووید-۱۹، در برگزاری کنکور سراسری در شهرستان خمین افزود: نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با برگزاری کنکور سراسری در سطح شهرستان خمین با جدیت در دستور کار این دانشکده خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری کنکور در دو حوزه برداران و خواهران در دانشگاه پیام نور خمین گفت: هفت ناظر توسط تیم های بهداشت و محیط دانشکده  با حضور در محل‌های برگزاری آزمون‌ها بررسی‌ها را طبق چک لیست‌ها انجام می دهند و موارد فاقد تاییدیه لازم، اجازه برگزاری آزمون را ندارند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه افزود: بازرسان بهداشت و محیط دانشکده  علوم پزشکی خمین ضمن کنترل مسایل بهداشتی از زمان ورود تا خروج عوامل اجرایی، مراقبان و داوطلبان، شرایط قرنطینه‌ای داوطلبان مشکوک و مثبت را رصد می‌کنند تا این گونه افراد در مکانی مجزا از سایر داوطلبان مستقر شوند.

دکتر دیده دار در پایان گفت: از تمامی داوطلبان درخواست داریم دستورالعمل های بهداشتی به ویژه زدن ماسک را رعایت کنند و از وسایل شخصی در مراحل برگزاری آزمون استفاده نمایند.