افتتاح همزمان 8 کانون سلامت محله در خمین

8 کانون سلامت محله همزمان در شهر خمین با حضور سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین و مسئولین شهرستانی افتتاح شد.
افتتاح همزمان 8 کانون سلامت محله در خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین مشاور امور اجتماعی این دانشکده گفت: این کانون ها در راستای اجتماعی شدن سلامت و بهره مندی ساکنان مناطق و محله های شهری از امکانات و خدمات مختلف راه اندازی شده است.

دکتر حمیدرضا محمدی با اشاره به اینکه علاوه بر سلامت جسمی، ارتقا سلامت روانی، اجتماعی و معنوی افراد در دستور کار این کانون قرار دارد گفت: در آینده نزدیک کانون سلامت محله، در دیگر مناطق خمین و 6 کانون سلامت محله در روستاهای بخش کمره  راه اندازی خواهد شد.

وی در ادامه به ثبت 385 خیر در بانک اطلاعاتی خیرین حوزه سلامت شهرستان خبر داد و گفت: خیرین شهرستان خمین در شش ماهه سال 97 در حوزه سلامت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان در زمینه های عمرانی و خرید تجهیزات درمانی مشارکت داشته اند.

معاون اجتماعی دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان گفت: مهترین پروژه مشارکتی خیرین در حوزه سلامت ساخت اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) با 22 تخت در دو طبقه با مشارکت خیر و دانشکده به ارزش 8 میلیارد تومان می باشد که یک میلیارد و500 میلیون آن توسط خیر پرداخت و مابقی آن توسط دانشکده هزینه خواهد شد.