آغاز مرحله دوم طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در شهرستان خمین

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: مرحله دوم طرح بسیج ملی کنترل فشارخون همزمان با سراسر کشور در شهرستان خمین آغاز و تا ۱۵ تیر ادامه دارد.
آغاز مرحله دوم طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در شهرستان خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر جواد جواهری با اشاره به اینکه مرحله اول این طرح از ۲۷ اردیبهشت امسال تا ۱۷ خرداد با هدف اطلاع رسانی و آگاهی بخشی فشارخون در شهرستان اجرا شد افزود: جامعه هدف این طرح افراد بالای ۳۰ سال و تمامی مادران باردار و بیماران کلیوی می باشند.

وی در ادامه به بی خبری 40 درصد افرادی دارای فشار خون بالا از بیماری خود در سطح کشور گفت: همزمان با طرح بسیج ملی کنترل فشارخون 25 هزار نفر از جمعیت هدف در این شهرستان به منظور شناسایی، آگاهی بخشی و درمان به موقع، غربالگری فشارخون می شوند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان به فعالیت 360 نفر در اجرای این طرح در سطح شهرستان هم اشاره کرد و گفت: جامعه هدف برای دریافت خدمات رایگان سنجش فشارخون  می توانند به 5 مرکز خدمات جامع سلامت شهری ، 8 مرکز روستایی، 5 پایگاه های سلامت شهری ، 49 خانه بهداشت روستایی و پایگاه های سیار شامل کانون های سلامت محله در مساجد، بیمارستان امام خمینی(ره)، درمانگاه ها و داروخانه های منتخب سطح شهر، میادین اصلی سطح شهر و سمن های حوزه سلامت مراجعه کنند.