آغاز طرح جهادی خدمات دندانپزشکی رایگان در روستاهای خمین

طرح جهادی خدمات دندانپزشکی رایگان ویژه اقشار کم برخوردار توسط دانشکده علوم پزشکی خمین در روستای ورچه شهرستان خمین آغاز شد.
آغاز طرح جهادی خدمات دندانپزشکی رایگان در روستاهای خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست دانشکده در حاشیه بازدید از چگونگی اجرای این طرح با بیان اینکه این خدمات به مدت 5 روز کاری انجام می شود گفت: در راستای برنامه تحول سلامت دهان و دندان و با هدف دسترسی عادلانه به خدمات سلامت و با وجود اینکه بخش خدمات درمانی دندانپزشکی به دلیل هزینه سنگین، مشکلاتی را برای مناطق محروم به وجود می آورد لذا اجرای این طرح می تواند کمک بزرگی را به مردم این مناطق داشته باشد.

دکتر جواهری افزود: پیش بینی می شود در این مدت به 80 نفر از دانش آموزان خدماتی همچون معاینه، پوشاندن شیارهای دندانی، ترمیم دو سطحی و سه سطحی توسط پزشک بصورت داوطلبانه و جهادی ارائه شود.

وی گفت : به منظور افزایش سطح آگاهی آموزش های لازم در خصوص سلامت دهان و دندان به گروه های هدف به ویژه دانش آموزان نیز در این مناطق ارائه خواهد شد.