آغاز ساخت پایگاه دوم اورژانس خمین

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین از آغاز عملیات اجرایی مرکز پیام ۱۱۵ و پایگاه دوم اورژانس شهری با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد ریال در محل معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار در  حاشیه این آیین افزود: مرکز پیام ۱۱۵ و پایگاه دوم اورژانس شهری خمین با هفت میلیارد ریال کمک خیر نوع دوست (خانواده مرحوم حاج محمدتقی هاشمی) این شهرستان با مساحت ۳۰۰ متر مربع  احداث می‌شود.
وی با اشاره به ساخت این مرکز در ۲ طبقه افزود: پیش‌بینی می‌شود مرکز پیام ۱۱۵ و پایگاه دوم اورژانس شهری خمین تا پنج ماه آینده تکمیل و به بهره‌برداری برسد.
رییس دانشکده علوم پزشکی خمین بیان کرد: بهره‌برداری از این پایگاه برای هشت نفر فرصت اشتغال ایجاد می‌کند.
دکتر دیده دار گفت: مرکز فوریت‌های پزشکی خمین با 27 نیروی انسانی دارای یک مرکز اپراتوری، یک پایگاه شهری، 3 پایگاه جاده ای و چهار دستگاه آمبولانس فعال است.
وی ادامه داد: زمان حضور در ماموریت‌های فوریت‌های پزشکی در این شهرستان بر بالین بیماران و حادثه دیدگان از شاخص کشوری پایین‌تر می باشد و با ساخت و راه اندازی پایگاه دوم شهری نیز ارائه خدمات اورژانسی با سرعت و کیفیت بیشتری انجام خواهد شد.