آغاز به کار کاروان سلامت در خمین

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: طرح کاروان سلامت در 9 منطقه روستایی شهرستان خمین با حضور پزشکان متخصص داوطلب در خمین شروع شد.
آغاز به کار کاروان سلامت در خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر دیده دار با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای پروژه های محرومیت زدایی در بخش سلامت و بهداشت جامعه، معاونت امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان با همکاری دانشکده علوم پزشکی خمین از تاریخ ١٨ لغایت ٢٢ آبان ماه سال جاری در ٩ منطقه روستایی این شهرستان، اقدام به اعزام کاروان سلامت کرده است.

وی افزود: تیم اعزام متشکل است از پزشکان متخصص و فوق تخصص همچون خون و آنکولوژی، ژنتیک، اطفال، جراح ارتوپد، داخلی، زنان و زایمان، مغز و اعصاب، بیمارایهای کلیه و مجاری ادرار می باشد که در این طرح ما را یاری می کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین افزود: طی این ۴ روز طبق برنامه ریزی و نیازسنجی انجام شده، پزشکان متخصص و فوق تخصص داوطلب جمعیت هلال احمر استان در مراکز درمانی روستاهای دهنو، فرنق، رباط مراد، شهابیه خوگان، ورچه، قورچه باشی، چهارچشمه و خلیل آباد مستقر خواهند شد.

دکتر دیده دار بیان کرد: ارائه خدمات درمانی به این مناطق و افراد کم برخوردار بر اساس نیاز سنجی که از قبل با همکاری معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شهرستان خمین انجام شده با توجه به نیاز آن منطقه به نوع تخصص پزشکان، صورت خواهد گرفت.

وی در پایان گفت: در این طرح ۳۲ نفر روز پزشک داوطلب ما را یاری خواهند کرد که در هر روز ۲ الی ۳ منطقه تحت پوشش خدمات درمانی قرار خواهند گرفت .