اعتباربخشی فرصتی در جهت ارتقای نقاط مثبت و از بین بردن نقاط ضعف

ارزیابی مراکز آموزشی و درمانی دانشکده علوم پزشکی خمین در راستای اجرای برنامه اعتباربخشی آموزشی بیمارستان امام خمینی (ره) و با توجه به نقش بیمارستان آموزشی در ارتقای آموزش های بالینی و دستیابی به اهداف نظام سلامت با حضور تیم ارزیاب وزارت بهداشت انجام شد.
اعتباربخشی فرصتی در جهت ارتقای نقاط مثبت و از بین بردن نقاط ضعف

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین، دکتر حمیدرضا علیزاده اطاقور در نشست ارزیابی از بیمارستان امام خمینی(ره) افزود: بازرسان اعتباربخشی وزارت بهداشت به‌منظور ارزشیابی و تعیین رتبه، با حضور در مرکز آموزشی درمانی دانشکده علوم پزشکی خمین عملکرد این دانشکده را در خصوص نحوه اجرای برنامه‌ها در حوزه آموزش بررسی کردند .
وی تصریح کرد: هدف برنامه اعتباربخشی آموزشی کم کردن خطاها و بالا بردن امنیت بیماران و کارکنان بیمارستان‌ها است .
سرپرست تیم ارزیابی اعتباربخشی آموزشی در پایان تلاش صورت گرفته توسط کادر آموزشی در دانشکده علوم پزشکی خمین را قابل‌ تقدیر دانست و از همکاری و همراهی کارکنان این مرکز با تیم ارزیابی تشکر کرد.
در ادامه سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین برنامه‌ریزی انجام اعتباربخشی برای کارکنان بیمارستان را فرصتی مغتنم شمرد و گفت: انجام این اعتبارسنجی‌ها سبب حرکت هدف‌دار در اجرای برنامه‌ها درمانی و اموزشی خواهد شد.
دکتر جواد جواهری افزود: این امر موجب خواهد شد برنامه‌ریزی‌های لازم را در جهت ارتقا شاخص‌ها داشته باشند و اعتباربخشی را می‌توان نوعی آموزش دانست .
وی در ادامه گفت: درعین‌حال اعتباربخشی سبب انتقال تجربیات بیمارستان‌ها به یکدیگر شده و سطح علمی همکاران را افزایش خواهد داد.
گفتنی است، تیم ارزیابی آموزشی وزارت بهداشت از بخش‌های مختلف بیمارستان امام خمینی (ره)  ازجمله واحدهای آموزش، کتابخانه ، زایشگاه، اتاق عمل، درمانگاه، اورژانس ، فناوری اطلاعات ،تغذیه، بخش کودکان و مجتمع آموزشی زینب کبری (س) بازدید کرد.
این بازدیدها با حضور دکتر علیزاده اطاقور سرپرست تیم ارزیاب آموزشی وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر ساناز زرگر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی انجام شد.