استخدام 145 نفر در دانشکده علوم پزشکی خمین

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: 145نفر از طریق آزمون بهمن ماه سال جاری در این دانشکده جذب و بکارگیری می‌شوند که این تعداد جذب برای نخستین بار دراین دانشکده در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین عبدالصمد صمدی با اشاره به اینکه این آزمون بزرگترین آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور است اظهار داشت: در این آزمون برای نیروهای شرکتی، قراردادی و طرحی که در بخش های کرونا فعالیت داشته و به طور مستقیم به ارائه خدمت سلامت و مراقبت از بیماران پرداخته اند امتیاز ویژه ای در نظر گرفته و در دفترچه های آزمون به جزئیات آن اشاره شده است.

وی بیان کرد: از 145 مجوز استخدامی، 44 مورد برای نیروهای پرستار است و 101 مورد نیز به سایر رشته های بهداشتی، درمانی، آموزشی و فرهنگی اختصاص یافته است که علاوه بر جذب 71 نفر تاکنون در سال جاری جمعا 261 نفر جذب این دانشکده شده اند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی خمین ادامه داد: عمده ترین ردیف های استخدامی شهرستان شامل  پرستار،  پزشک، ماما،  نیروی فوریت های پزشکی، کارشناس بهداشت خانواده، محیط و حرفه ای، کارشناس آزمایشگاه، در حوزه مبارزه با بیماری ها و  کارشناس فناوری اطلاعات سلامت و امورات اداری اختصاص دارد.

صمدی افزود: ثبت نام داوطلبان برای شرکت در این آزمون تا روز پنجشنبه ۲۵ دی ماه ۹۹ ادامه دارد و تاریخ برگزاری آن نیز روز جمعه ۲۴ بهمن امسال است.

وی تاکید کرد: داوطلبان هنگام ثبت نام، هر سه دفترچه مرحله اول، اصلاحیه و مرحله دوم را با دقت مطالعه و سپس اقدام به ثبت نام کنند.