آزمایشگاه تشخیص مولکولی کرونا در خمین راه‌اندازی شد

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین از راه اندازی اولین آزمایشگاه پیشرفته تشخیص مولکولی کرونا در شهرستان خمین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار گفت: این آزمایشگاه مجوز فعالیت را از انستیتو پاستور ایران دریافت نموده و با هزینه ای بالغ بر 30میلیارد ریال با کمک‌های وزارت بهداشت راه‌اندازی شده است.

وی افزود: این آزمایشگاه علاوه بر آزمایش‌های مربوط به کرونا در آینده برای تشخیص بیماری‌های ویروسی و آزمایشات ژنتیکی نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا نمونه های گرفته شده از بیماران بستری و سرپایی به مرکز استان ارسال شده است افزود: این آزمایشگاه روزانه ظرفیت 100 آزمایش را داراست که با راه اندازی دستگاه دوم ظرفیت آن به 200 آزمایش در روز خواهد رسید.

دکتر دیده داربا اشاره به اینکه این آزمایشگاه در فضایی کاملا استریل راه اندازی شده است گفت: پاسخ دهی زود و سریع، شناسایی بیماران و شروع اقدامات درمانی مناسب و به موقع از مهمترین مزایای راه اندازی این آزمایشگاه در شهرستان خمین می باشد.

وی در پایان گفت: بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی تا دهم آذرماه سال جاری از زمان شیوع ویروس کرونا تا کنون در شهرستان خمین از 3196 مورد آزمایشات صورت گرفته  تعداد 1297 نفر مبتلا، 1110 مورد بهبود یافته و 97 مورد هم متاسفانه جان خود را از دست داده اند.