ارائه 285 هزار خدمت درمانی در بیمارستان امام خمینی (ره) خمین

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: در سال 98 بیش از 285 هزار خدمت درمانی در بیمارستان امام خمینی(ره) خمین یه مردم شریف این شهرستان ارائه شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه خمین گفت: خدمات ارائه شده در بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان در زمینه های آزمایشگاه، سی تی اسکن، ام آر آی، رادیولوژی و ارائه خدمات جراحی و بستری بیماران می باشد.

وی به برنامه ریزی های ویژه در کلینیک امام رضا(ع) جهت خدمات دهی بهتر به بیماران هم اشاره کرد و افزود: به دلیل کاهش هزینه همشهریان بخش سونوگرافی را با نرخ دولتی بعد ازظهرها زیر نظر بهترین متخصص رادیولوژی در این کیلینک راه اندازی شده که همشهریان می توانند با مراجعه جهت تعیین وقت از این خدمت بهره مند شوند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین به جذب 10 پزشک متخصص و حضور اولین فوق تخصص گوارش در این شهرستان و استقرار در کلینیک امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: با توجه به نبود فوق تخصص گوارش در شهرستان و مراجعه همشهریان جهت دریافت خدمات به شهرها دیگر و مرکز استان توانستیم با پیگیری های انجام شده اولین فوق تخصص گوارش  را جذب شهرستان کنیم تا همشهریان جهت کولونوسکوپی و آندوسکوپی و سایر خدمات مرتبط به دیگر شهر ها سفر نکنند.

دکتر دیده دار در جمع نمازگزاران جمعه خمین خاطرنشان کرد: با کمک مقام عالی وزارت و مسئولین شهرستان توانستیم دستگاه سی تی اسکن جدید را خریداری و وارد شهرستان خمین کنیم که این دستگاه 16 اسلایسی و یکی از بروزترین دستگاه های تصویر برداری می باشد که به زودی در بیمارستان راه اندازی خواهد شد.

وی مستهلک بودن ساختمان بیمارستان امام خمینی(ره) را یکی از دغدغه های اصلی دانشکده عنوان کرد و گفت: خیرین در حوزه بیمارستان وارد عمل شده اند که ساخت اورژانس و ICU در حال انجام است و با حمایت مسئولین کشوری و شهرستانی بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) نیز در سال آینده آماده و به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس دانشکده خدمات دهی یکنواخت به همه همشهریان از دورترین روستاها تا نقاط شهری را مهمترین اولویت مدیران بهداشت و درمان شهرستان عنوان کرد و گفت: در سطح شهرستان خمین4 پایگاه سلامت و 13مرکز خدمات جامع سلامت و 49خانه بهداشت در حال خدمات دهی به مردم شهرستان می باشند.

دکتر دیده دار به فعالیت 5 رشته در حوزه آموزش این دانشکده هم اشاره کرد و گفت: در معاونت آموزش 400 دانشجو در رشته های علوم آزمایشگاهی، فوریت های پزشکی، پرستاری، اتاق عمل و هوشبری در حال تحصیل و در رشته بهداشت عمومی نیز امسال پذیرش خواهیم داشت که 25 هئیت علمی جهت ارتقا بخش آموزش دانشکده فعالیت دارند.

وی در پایان با تاکید بر رعایت دستوالعمل های بهداشتی در خصوص بیماری کووید19 گفت: این روزها با توجه به اینکه اکثر مردم دستورالعمل های بهداشتی را  کمتر رعایت می کنند آمار بیماران کرونا در شهرستان خمین در حال افزایش است که همشهریان با برگزاری مراسمات مختلف عزا و عروسی و تجمع افراد باعث این افزایش ها در این روزها شده اند که درخواست داریم ما را در جهت مقابله با این ویروس یاری رسانند.