ارائه خدمات فوق تخصصی به 270 بیمار در کلینیک تخصصی امام رضا(ع) خمین

سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی خمین از پذیرش و ویزیت 270 بیمار توسط فوق تخصص گوارش از ابتدای سال تا کنون در کلینیک تخصصی امام رضا (ع) خبر داد.
ارائه خدمات فوق تخصصی به 270 بیمار در کلینیک تخصصی امام رضا(ع) خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین؛ دکتر محمدرضا امیربیگلو با اشاره به اینکه فوق تخصص گوارش در کلینیک امام رضا (ع) در حال حاضر فقط روزهای یکشنبه حضور دارد گفت: از 25 فروردین سال جاری تا کنون 73 مورد آندوسکوپی و 42 مورد کولونوسکوپی توسط دکتر هادی زاده فوق تخصص گوارش انجام شده است.

وی به شناسایی 2 مورد تشخیص بدخیمی در این مدت هم اشاره کرد و گفت: با توجه به شیوع بیماری های گوارشی و خونریزی معده و اینکه سرطان های دستگاه گوارش شایع می باشد جهت پیشگیری و تشخیص زودهنگام این بیماری ها حضور فوق تخصص گوارش در این شهرستان ضروری است.

سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه به فعالیت ۳۰ پزشک در ۱4 تخصص در کلینیک امام رضا (ع) هم اشاره کرد و گفت: تخصص ها شامل داخلی، مغز و اعصاب، زنان و زایمان، قلب و عروق، اطفال، بیهوشی، چشم پزشک، ارتوپدی،متخصص جراحی عمومی، اعصاب و روان، متخصص طب فیزیک، پوست، عفونی و متخصص گوش،حلق و بینی در این کلینیک آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

دکتر امیربیگلو با اشاره به فعال شدن واحد شنوایی سنجی توسط بخش خصوصی در کلینیک امام رضا (ع) خمین با تعرفه دولتی اظهار داشت: خدماتی دیگر از جمله انجام انواع جراحی در اتاق عمل سرپایی، نوارعصب و عضله، ساکشن گوش و تامپون بینی، مشاوره تغذیه و دیابت، انواع تزریقات پوستی و انجام پاپ اسمیر، گچ گیری و آتل از مهمترین خدمات این کلینیک تخصصی می باشد.

وی در پایان با اشاره به اینکه ۵۰ درصد از نوبت دهی ها به صورت تلفنی و ۵۰ درصد بصورت حضوری انجام می گردد گفت: همشهریان می توانند جهت پذیرش در کلینیک تخصصی امام رضا (ع) با شماره های ۴۶۳۴۳۶۵۳ و ۴۶۳۴۳۶۵۲ در دو نوبت صبح و عصر خدمات دریافت کنند.