ارائه خدمات دندانپزشکی به هشت هزار و ۵۰۰ دانش آموز خمینی

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین خبرداد :هشت هزارو ۵۰۰ دانش آموز در این شهرستان تحت پوشش مرحله اول طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان (وارنیش فلوراید) قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت خمین گفت:  طرح وارنیش فلوراید برای جامعه هدف ۶ تا ۱۲ سال در ۲ مرحله در این شهرستان اجرامی‌شود که تاثیر بسزایی در کاهش پوسیدگی دندان در سنین پایین دارد و سلامت دهان ودندان دانش آموزان در بزرگسالی را تضمین می‌کند.

دکتر محمد علی عروجی  با اشاره به  اجرای برنامه های ارتقا و سلامت دانش آموزان در سطح شهرستان افزود: در راستای برنامه‌های تحول نظام سلامت و ارتقا سلامت دهان و دندان ، 9 مرکز در این شهرستان خدمات دندانپزشکی با تعرفه های دولتی را ارائه می دهند

وی گفت:  طرح آهن‌یاری در مدارس این شهرستان در مقاطع متوسطه اول و دوم اجرا شد و ۱۰۰ درصد دانش آموزان هدف ،  تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین ادامه داد: معاینات سلامت برای ۸۰ درصد دانش آموزان پایه‌های اول، چهارم، هفتم و دهم نیز در خمین انجام شده است که 2 هزار و ۴۲۹ سفیر سلامت دانش آموز در این شهرستان فعال است.

دکتر عروجی در پایان با اشاره به اینکه  ۲۰۰ بسته حمایتی بین کودکان یک تا پنج سال مبتلا به سوء تغذیه امسال در این شهرستان توزیع شده است گفت: در سال جاری ۳۷۵ بسته تغذیه ای  حمایتی با همکاری بنیاد علوی  بین مادران باردار مبتلا به اختلال در وزن‌گیری و کم‌خونی در خمین توزیع شد.