ارائه خدمات درمانی بیمارستان‌ خمین به بیش از 250 هزار نفر در سال 97

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین از ارائه خدمات درمانی بیمارستان‌ امام خمینی(ره) این شهرستان به بیش از 250 هزار نفر در سال 97 خبر داد.
ارائه خدمات درمانی بیمارستان‌ خمین به بیش از 250 هزار نفر در سال 97

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر جواد جواهری به بستری بیش از 13 هزار و 644 نفر در سال 97 در این بیمارستان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 74 هزار و 941 نفر به اورژانس  و 177 هزار 937 نفر به کلینیک ویژه این بیمارستان مراجعه و خدمات درمانی دریافت نموده اند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بیشترین ضریب اشغال تخت در تنها بیمارستان این شهرستان مختص به بخش زنان و زایمان با 98 درصد بوده است گفت: بخش جراحی 80 درصد، داخلی 72 درصد، آی سی یو 62 درصد، سی سی یو 61 درصد و بخش اطفال با 28 درصد به ترتیب بیشترین ضریب اشغال تخت در بیمارستان امام خمینی(ره) را دارا می باشند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین تعداد سونوگرافی انجام شده سال 97 را 15 هزار و 219 مورد اعلام کرد و گفت: بیش از 4 هزار مورد سی تی اسکن، 23 هزار و 389 مورد رادیوگرافی، 7 هزار و 846 مورد MRI و 48 هزار و 525 مورد هم انواع آزمایشات در این مجموعه درمانی انجام شده است.

دکتر جواهری افزود: در سال گذشته یک هزار و 154 زایمان در این بیمارستان انجام گرفته است که 674 مورد آن (58.4 درصد) طبیعی و 480 مورد آن سزارین بوده است .

وی در ادامه به جذب 12 پزشک متخصص در شش ماهه دوم سال 97 در کنار پزشکان متخصص مستقر از سال های قبل در این شهرستان  اشاره کرد و گفت: فعال بودن کلینیک ویژه در شیفت های صبح و عصر و ارائه خدمات در اکثر رشته های پزشکی و  فعال شدن اتاق عمل سرپایی در کلینیک ویژه به جهت کاهش بار کاری در اتاق عمل از دیگر فعالیت های انجام شده مجموعه بهداشت و درمان این دانشکده می باشد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در پایان به انجام اقدامات هتلینگ در این بیمارستان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: نصب و تعویض تجهیزاتی شامل پرده ، یخچال، تلویزیون، پارتیشن، سیستم های گرمایش و سرمایشی و فضاسازی محیط بیمارستان شامل روکش آسفالت و گل کاری از فعالیت صورت گرفته می باشد.