ارائه بیش از 42 هزار خدمت پزشکی و درمانی

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین از ارائه خدمات به بیش از 42 هزار نفر در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.
ارائه بیش از 42 هزار خدمت پزشکی و درمانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر ابوذر صباغی افزود: در شش ماهه نخست سال جاری یک هزار و500 خدمت و 10 هزار ویزیت در سطح شهر و 7هزار و 800 خدمت و 22 هزار و پانصد ویزیت در مراکز روستایی انجام شده است.

وی به انجام یک هزار و 500 خدمت دندانپزشکی در شهر و روستا در شش ماهه سال 99 هم اشاره کرد و گفت: در این مدت به 10هزار و 947 نفر خدمات آزمایشگاهی ارائه که 8هزار و 285 مورد آن در شهر و 2هزار و 662 مورد در روستا صورت گرفته است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه با اشاره به نقش مراکز 16 ساعته در تشخیص زودهنگام و درمان بیماران افزود: از ابتدای سال تا کنون یک هزار و 462 مورد خدمت درمرکز منتخب کووید 19 شامل انجام معاینه، آزمایش و درمان موارد مشکوک و مثبت کرونا انجام شده است.

دکتر صباغی در پایان گفت: از ابتدا شیوع ویروس کرونا در سه مرحله 113 هزار و 406 نفر از عموم مردم و گروه های هدف از نظر بیماری کووید19 غربالگری و مورد ارزیابی قرار گرفته اند که از این تعداد 73 هزار و 753 نفر در مراکزشهری و 39 هزار و 653 مورد در مراکز روستایی بوده است.

گفتنی است در حال حاضر 5 مرکز خدمات جامع سلامت شهری، 8 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و 4 پایگاه سلامت و 49 خانه بهداشت در سطح شهرستان خمین مشغول فعالیت و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم می باشند.