اخذ مجوز رشته تحصیلی جدید در دانشکده علوم پزشکی خمین

مجوز رشته جدید برای دانشکده علوم پزشکی خمین
اخذ مجوز رشته تحصیلی جدید در دانشکده علوم پزشکی خمین

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: در دویست و هفتاد و پنجمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که 12 آبان ‌ماه برگزار شد، موافقت یک رشته آموزشی برای دانشکده علوم پزشکی خمین صادر و مجوز آن از سوی مقام عالی وزارت به دانشکده ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر مجتبی دیده دار افزود: بر این اساس رشته بهداشت عمومی در مقطع کارشناسی پیوسته دانشکده علوم پزشکی خمین راه اندازی و از نیم سال اول سال تحصیلی 99_400 پذیرش دانشجو دارد.

وی گفت: توسعه حوزه آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خمین در کنار رشد و توسعه در بخش بهداشت، درمان، غذا و دارو و فوریت های پزشکی از اولویت های این دانشکده می باشد که کسب مجوز پذیرش دانشجو در این رشته از جمله این اقدامات بود.

وی گفت: با اخذ این رشته جمع رشته های موجود در دانشکده علوم پزشکی خمین از 5  رشته به 6 رشته افزایش یافته است.

دانشکده علوم پزشکی خمین در حال حاضر با 21 عضو هیات علمی، 5 رشته و420  دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی، آموزش علوم پزشکی را در شهرستان خمین برعهده دارد.