اختصاص یک دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان خمین

یک دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر ۳۱۵ با پشرفته ترین تجهیزات درمانی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان به ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان خمین اختصاص یافت.
اختصاص یک دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان خمین

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین سرپرست اداره حوادث و فوریتهای پزشکی خمین ضمن اشاره به پیگیری های صورت گرفته از سوی مسئولین دانشکده و نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در این خصوص گفت: با اضافه شدن این آمبولانس به ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی خمین جمع آمبولانس های این شهرستان به 5 خودرو رسید که در 2 پایگاه جاده ای و یک پایگاه شهری مشغول خدمات رسانی خواهند شد.

صفدری از صدور مجوز 2 دستگاه  آمبولانس دیگر برای شهرستان خبر داد و گفت: در اداره فوریت های پزشکی شهرستان خمین 21 نفر مشغول به فعالیت هستند که تلاش بر این است که بتوانیم زمان حضور ماموران اورژانس 115 را بر بالین بیمار به حداقل برسانیم.

وی تماس با اورژانس 115خمین  از آغاز سال تا کنون را 11 هزار عنوان کرد و گفت:  با توجه به اینکه 22 درصد از تماس ها مزاحمت  تلفنی بوده است ، یک هزار و710 مورد از تماس ها عملیاتی شده که  یک هزار و 362 ماموریت شهری و 348 ماموریت جاده ای در این مدت انجام شده است.

سرپرست اداره حوادث و فوریتهای پزشکی خمین با اشاره به رشد 11 درصدی ماموریت ها در 7 ماهه امسال نسبت به سال گذشته ادامه داد : از این تعداد ماموریت ها، 546 ماموریت تصادفی و یک هزار و 164 ماموریت غیرتصادفی بوده است و یک هزار و 539 نفر به مراکز درمانی اعزام و 239 نفر در محل درمان شدند.